duminică, 8 februarie 2009

Lele Mariuta din Agries


3 comentarii:

  1. nu vreau sa fiu rea, dar lelea din imagine se numeste Mariuta si nu Maruta; cu aceasta ocazie vreau sa-ti multumesc ca mi-ai oferit o amintire minunata cu strabunica mea :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai o strabunica extraordinara! Cu toate ca nu am stat decit citeva ore cu dumneaei, mi-a povestit multe si mi-a aratat casa minunata pe care o are.
    Numele l-am scris exact cum mi-a fost spus si nu mi s-a parut ciudat diminutivul, cu atit mai mult cu cit Maruta este mult folosit in Agries (din cite mi s-a parut...). Multumesc mult ca mi-ai spus, am sa rectific greseala. :)
    Am mult mai multe fotografii cu strabunica ta, daca vrei ti le pot trimite (o adresa de mail mi-ar fi de folos), am trimis citeva si lelei Mariuta acum citiva ani. :)
    Toate cele bune! Si un an nou cu bucurii nenumarate! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa-i sunt multe diminutive placute in Agries, la fel cum este si Martuta - asa o mai strigau oamenii dragi din sat. Ai face o mare bucurie atat mie cat mai ales familiei mele daca ai trimite pozele (ancapm@gmail.com);din pacate ea nu mai este printre noi(draga de ea), nu stiu cat o sa mai reziste casa, papusa a ajuns intr-un final la mine, era copilul meu din copilarie cand ajungeam acolo.
    Un an plin de impliniri si un blog cat mai vizitat si apreciat :)

    RăspundețiȘtergere